×
×
מלא חלבון
חציל עם טחינה

כמו פסטרמה רק טעים יותר! מערבבים 2 כפות חומוס עם 1/2 כפית פפריקה חריפה ו 2- כפות מטבוחה ומצפים 3 נתחי עוף בחומוס המטובל. אופים במשך 35 דקות וחותכים לפרוסות.

המטבח שלנו ממשיך לעבור אחלה שינויים

לא מתפשרים על איכות

רכיבים מחקלאות מקומית

ללא גלוטן

הוצאנו שמן

הפחתנו מלח

שיפרנו מתכונים

הוצאנו חומרים משמרים

מאז ומתמיד לא מתפשרים על בקרת האיכות

הסלטים של אחלה עשויים מהירקות האיכותיים ביותר שיש תחת בקרות מחמירות...

ובהתאם לתקנות משרד הבריאות אנחנו מבצעים בדיקות שגרתיות שוטפות לכל מוצר, בכל יום לאורך כל השנה. הבדיקות נועדו להבטיח את איכות חומרי הגלם, טעם המוצרים ובטיחותם.
בשביל להבטיח מוצרים איכותיים אנו באחלה עובדים לפי בקרת איכות משולשת- שלושה שלבים של בקרת איכות קפדנית, העומדת בתקנים מחמירים ומבטיחה לצרכן מזון טעים ובטוח למאכל.
הבקרה כוללת שלושה שלבים :
שלב ראשון בקרת רכיבי המוצר
שלב שני בקרה בזמן ההכנה
שלב שלישי בקרה לפני ההפצה לחנויות
לפרטים נוספים , צפו בסרטון המצורף.
מנגנון "בקרת איכות משולשת" שומר על האוכל של כולנו נקי, בריא וכמובן טעים כדי שתהיה לכם אחלה ארוחה.
נמשיך להכין מוצרים טעימים, מוקפדים ובריאים מבלי להתפשר על איכותם.
כי אנחנו באחלה עושים הכל בשביל להביא לכולנו אוכל טוב.
לזה אנחנו קוראים "אחלה שינוי".

אנו מעודדים ותומכים בחקלאות מקומית ובגידול תוצרת הארץ

אנחנו באחלה מאמינים שכדי להכין סלטים טעימים חייבים חומרי גלם מצויינים ואיכותיים....

מידי בוקר מגיעים למפעל שלנו חצילים טריים, פלפלים אדומים מבריקים וכרוב פריך ומתוק ממש כמו בשוק.
בישראל, כמו בכל רחבי העולם, עולה בשנים האחרונות החשיבות והערך הרב שבצריכת תוצרת מקומית.

אנו מעודדים ותומכים בחקלאות מקומית ובגידול תוצרת הארץ.
מעבר לתרומה הרבה לתעשייה הישראלית, התמיכה בתוצרת המקומית מהווה חותמת איכות משום שהיא מאפשרת לנו בקרה גדולה יותר על תהליכי הגידול. האגרונום של אחלה מלווה את הבקרה של הגידולים מהשדה ועד הגעתם למפעל.
כמו-כן אנחנו בקשר רציף ושיתוף פעולה עם חברות זרעים ישראליות לפיתוח זנים.

חפשו את תו ״כחול לבן״ על האריזות שלנו.

נמשיך להכין מוצרים טעימים, מוקפדים ובריאים מבלי להתפשר על איכותם.
כי אנחנו באחלה עושים הכל בשביל להביא לכולנו אוכל טוב.
לזה אנחנו קוראים "אחלה שינוי".

כל הסלטים שלנו ללא גלוטן

לפני מספר שנים הצטרפנו באחלה למהפכה ודאגנו שכל הסלטים וכל החומוס שלנו יהיו ללא גלוטן...

חלק מהמוצרים מסומנים בפרח ועל חלק מופיע הכיתוב "מכיל עדPPM 20 גלוטן".
אנחנו עומלים ומשקיעים בייצור ובבדיקות האיכות של המוצרים ומביאים לכם אותם ללא תוספת מחיר.

נמשיך להכין מוצרים טעימים, מוקפדים ובריאים מבלי להתפשר על איכותם.
כי אנחנו באחלה עושים הכל בשביל להביא לכולנו אוכל טוב.
לזה אנחנו קוראים "אחלה שינוי".

בשנים האחרונות הובלנו את המהפכה להפחתת שומן בסלטים שלנו!

בשנים האחרונות החלטנו לאתגר את עצמנו , להתקרב לדבר האמיתי ולהפחית שומן מהמוצרים שלנו:...

•לפני כעשור הפחתנו את השומן בחומוס אחלה מ-28% שומן ל-16% שומן.
•בשנת 2016 השקנו את חומוס אחלה 9% שומן שגם בו מקור השומן מהטחינה הגולמית בלבד.
•ובשנת 2018 עשינו שינוי ענק לחומוס! והוצאנו את כל השמן המוסף מ 40 מוצרי חומוס אחלה.

כמובילת שוק הסלטים, הובלנו מהלך של הוצאת השמן המוסף מהחומוס והוספת טחינה גולמית. כעת מקור השומן בחומוס אחלה הוא מהטחינה הגולמית האיכותית בלבד. תפקידנו לעשות כל שביכולתנו להגיש מוצרים עם הרכיבים הטובים ביותר והאיכותיים ביותר בלי להתפשר על הטעם. במסגרת המהלך שינינו מתכון ל-40 מוצרים. במסגרת המהלך הפחתנו 25% שומן והפחתנו את כמות המלח.
נמשיך להכין מוצרים טעימים, מוקפדים ובריאים מבלי להתפשר על איכותם.
כי אנחנו באחלה עושים הכל בשביל להביא לכולנו אוכל טוב.
לזה אנחנו קוראים "אחלה שינוי".


בשנים האחרונות הפחתנו מלח במגוון מוצרים

כולנו אוהבים אוכל מתובל ורובנו מוסיפים מלח לאוכל שאנחנו אוכלים...

בשנים האחרונות אנחנו מבינים שיש צורך להפחית במלח כחלק מהמעבר לאורח חיים בריאותי ומאוזן.
כמות המלח היומית המומלצת נעה בין 2000-2400 מ"ג מלח ליום ומומלץ להמעיט בשימושו.
גם אנחנו באחלה הפחתנו מלח מהמוצרים ובשנים האחרונות הפחתנו מעל 17 טון מלח (שזה 3.5 מיליון כפיות מלח!)
האתגר הגדול היה להפחית מלח מבלי לפגוע בטעם האהוב של המוצרים שלנו.

נמשיך להכין מוצרים טעימים, מוקפדים ובריאים מבלי להתפשר על איכותם.
כי אנחנו באחלה עושים הכל בשביל להביא לכולנו אוכל טוב.
לזה אנחנו קוראים "אחלה שינוי".

בליווי צמוד של שף שיפרנו מעל 60 מתכונים

אנחנו באחלה מאמינים שכדי להכין סלטים טעימים חייבים שילוב של חומרי גלם מצויינים ואיכותיים ...

יחד עם הצוות המובחר ביותר של מומחי פיתוח קולינריים - אצלנו שני הדברים עובדים יחד בצורה הטובה ביותר.
מידי בוקר מגיעים למפעל שלנו חצילים טריים, פלפלים אדומים מבריקים וכרוב פריך ומתוק ממש כמו בשוק.
צוות טכנולוגי המזון שלנו הם מהמנוסים ביותר ולצידם עובד שף צמוד כבר משלב הרעיון ועד המוצר הסופי.
כך אנחנו מגשימים את מהות העבודה שלנו: שילוב המדע והקולינאריה יחד עם חומרי הגלם הטובים ביותר.
מעבר לפיתוח מוצרים חדשים שאנחנו מוציאים לשוק באופן קבוע, במהלך השנים האחרונות שיפרנו 60 מתכונים, כמו עדכון סלט המטבוחה הוותיק והאהוד שלנו.
לאחר שמצאנו סוג חדש של עגבניות משופרות בנינו מתכון חדש למטבוחה ויחד עם השף שלנו הוצאנו מטבוחה חדשה במרקם וטעם בייתי, מיוחד ומשופר.

נמשיך להכין מוצרים טעימים, מוקפדים ובריאים מבלי להתפשר על איכותם.
כי אנחנו באחלה עושים הכל בשביל להביא לכולנו אוכל טוב.
לזה אנחנו קוראים "אחלה שינוי".

חומוס ללא חומר משמר

את החומוס שלנו ללא חומר משמר תחת הסדרה המובחרת, אנחנו מייצרים בתהליך ייחודי פורץ דרך....

צוותי הטכנולוגיה שלנו עמלו ופיתחו תהליך קפדני המאפשר ייצור ללא חומר משמר שבו הטעם הייחודי וכל הערכים התזונתיים של החומוס נשמרים בדומה למקובל בתעשיית החלב.
את החומוס ללא חומר משמר פותחים ומסיימים תוך 5 ימים,
זאת הסיבה שאנחנו אורזים אותו באריזות קטנות.
כך אתם יכולים ליהנות מגביע אחד ביום, לשמור על טריות המוצר ואיכות טעמו המעולה.

נמשיך להכין מוצרים טעימים, מוקפדים ובריאים מבלי להתפשר על איכותם.
כי אנחנו באחלה עושים הכל בשביל להביא לכולנו אוכל טוב.
לזה אנחנו קוראים "אחלה שינוי".

קרא עוד
בקרת איכות

בקרת איכות משולשת
אחלה בקרת איכות
שומרים על האוכל של כולנו נקי, בריא וטרי

בקרת רכיבי
המוצר

בקרה בזמן
ההכנה

בקרה לפני
הפצה לחנויות

השלב ראשון מתחיל בבקרת הספקים איתם אנו עובדים: האגרונום שלנו מלווה את תהליך בקרת הגידולים מהשדה ועד ההגעה למפעל. כשהירקות מגיעים למפעל הם עוברים בדיקה נוספת בכניסה.

השלב השני מתרחש בזמן תהליך ההכנה והוא כולל שרשרת של בדיקות קפדניות לאורך פס הייצור. מה שלא עומד בסטנדרטים שלנו – מושמד מיד.

בשלב השלישי מתבצעות בדיקות איכות נוספות על מנת לוודא שהמוצרים בטוחים ומוכנים להפצה לרשתות השיווק ומשם - אליכם.

נגן וידאו

אחלה טאצ'ים למתכונים בריאים

חומוס עם גרגירי חומוס רכים
חומוס עם גרגירי חומוס רכים

גרגירי חומוס חמים כתוספת לחומוס: משרים כוס חומוס במים למשך הלילה. מסננים ומבשלים שעה. מוסיפים 1/2 כפית סודה לשתייה ומבשלים עד ריכוך.

סגור
תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

כל הזכויות שמורות לשטראוס 2018
powered by webstick
|
an לוגו של אוסום site
מדיניות פרטיות מפת האתר
שינוי גודל גופנים
ניגודיות