×
×
מלא חלבון
חציל עם טחינה

כמו פסטרמה רק טעים יותר! מערבבים 2 כפות חומוס עם 1/2 כפית פפריקה חריפה ו 2- כפות מטבוחה ומצפים 3 נתחי עוף בחומוס המטובל. אופים במשך 35 דקות וחותכים לפרוסות.

דג מרוקאי

טאצ׳ים שאולי תאהבו

תבשיל דג ברוטב עגבניות פיקנטי
תבשיל דג ברוטב עגבניות פיקנטי

מטגנים במחבת בצל קצוץ. מוסיפים 2 עגבניות חתוכות לקוביות, 3 כפות סלט סלסה, מלח ופלפל ומבשלים עד שהעגבניות רכות. מוסיפים פילטים של דג ומבשלים 10 דקות

חריימה סלמון ב-10 דקות
חריימה סלמון ב-10 דקות

בסיר רחב מחממים 2 קופסאות סלט מטבוחה חריפה ומוסיפים 3 פרוסות פילה סלמון. מבשלים 10 דקות וזוללים עם חלה טרייה. זהירות ממכר

אחת הטעויות הנפוצות היא להתבלבל בין דג מרוקאי לחריימה. החריימה היא מנת דג המבושלת ברוטב סמיך שמבוסס על רסק עגבניות, שום, פפריקה, כמון וקימל ואילו דג מרוקאי הוא בעל רוטב יחסית דליל שמבוסס על עגבניות טריות, פלפלים מתוקים, שום, פפריקה והכי חשוב – כוסברה. כך או כך, בשתי המנות, כשרוצים לקצר תהליכים, ניתן להמיר את הרוטב העשיר במטבוחה קלאסית או חריפה.

הבסיס לדג מרוקאי הוא דג לבן כמו נסיכת הנילוס (ברוב המקרים) אך גם דגים כמו בורי או אמנון יתאימו למנה. כאשר רוצים להרשים מומלץ להכין עם מוסר ים או לוקוס, מלך הדגים.

כיום השיטה הרווחת היא להשתמש בפילה דג אך מאבדים חלק גדול מטעם המנה מאחר ואין שימוש באדרות הדג. ניתן לפתור זאת ב-2 דרכים, האחת לחזור לדרך הישנה של הכנת המנה והיא לחתוך את הדג כפרפר או סטייק ולא כפילה או להכניס לרוטב את ראש ואדרות הדג על מנת למצות את כל הטעם הקיים בתוכם וכן את הג'לטין הטבעי.

סגור
תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

כל הזכויות שמורות לשטראוס 2018
powered by webstick
|
an לוגו של אוסום site
מדיניות פרטיות מפת האתר
שינוי גודל גופנים
ניגודיות