×
×
מלא חלבון
חציל עם טחינה

כמו פסטרמה רק טעים יותר! מערבבים 2 כפות חומוס עם 1/2 כפית פפריקה חריפה ו 2- כפות מטבוחה ומצפים 3 נתחי עוף בחומוס המטובל. אופים במשך 35 דקות וחותכים לפרוסות.

מתכון לפיצה

טאצ׳ים שאולי תאהבו

פיצה מקסיקנית
פיצה מקסיקנית

מורחים על בצק פיצה סלט סלסה ומעליו מפזרים גבינה צהובה, תירס, זיתים שחורים, פרוסות צ'ילי טרי וגבינת פטה. אופים כ-12 דקות

פיצה עם תירס ופלפלים קלויים
פיצה עם תירס ופלפלים קלויים

טוחנים 1 קופסה פלפלים קלויים (או מטבוחה) ומורחים על בצק פיצה. מפזרים מעל גבינה צהובה, תירס וזיתים ואופים עד הזהבה

פיצת ירקות
פיצת ירקות

מורחים על בצק פיצה רוטב פיצה וסלט פלפלים קלויים, ומעליו מפזרים גבינה צהובה, תירס, זיתים שחורים, פרוסות צ'ילי טרי וגבינת פטה. אופים כ-12 דקות

פיצה עם סלק וגבינת עזים
פיצה עם סלק וגבינת עזים

מורחים על בצק פיצה רוטב פיצה, מפזרים מעל סלט קוביות סלק וגבינה צהובה מגורדת ומסדרים מעל הכל טבעות גבינת עיזים. אופים כ-12 דקות.

פיצה עם ארטישוק
פיצה עם ארטישוק

מורחים על בצק פיצה או פיתה סלט משוויה או מטבוחה ומפזרים מעל רבעי ארטישוק משומר וכדורי בייבי מוצרלה. אופים כ-12 דקות ומגישים כאילו עבדתם על זה שעות

פיצה אנטיפסטי וגבינת פטה
פיצה אנטיפסטי וגבינת פטה

מפזרים רוטב פיצה על בצק פיצה, מוסיפים קוביות חצילים מטוגנות, רוטב פלפלים קלויים, גבינה צהובה וגבינת פטה מגורדת ואופים כ-10 דקות

פיצה עם ארטישוק ובייבי מוצרלה
פיצה עם ארטישוק ובייבי מוצרלה

מכינים בצק פיצה לפי מתכון שאתם אוהבים ומורחים עליו סלט מטבוחה, מפזרים רבעי ארטישוק משומר וכדורי בייבי מוצרלה ואופים כ-12 דקות

בצק פיצה הוא בצק שמרים הכולל קמח עשיר בגלוטן, מים, שמרים ומלח. יש כאלו שיוסיפו מעט סוכר ושמן זית.

את הבצק לאחר ההתפחה משטחים בעזרת הידיים או מערוך ומכסים ברוטב עגבניות (או שמנת), גבינה ותוספות. את הפיצה אופים בחום גבוה מאוד לפרק זמן קצר כך שיתקבל בסיס דק ופריך.

הפיצה היא מאכל איטלקי מסורתי והיא הגיעה לארצות הברית על ידי מהגרים איטלקים שהגיעו לארה"ב והפכה לסוג של מזון מהיר שאהוב מאוד על ילדים ומבוגרים.

בגרסה האמריקאית של הפיצה, בצק השמרים הפך לעבה יותר, הפיצה נחתכת למשולשים ונוספו תוספות כמיוחדות כמו אננס.

בשנת 1889, מלכת איטליה, מרגריטה מסבויה, הזמינה את אופה הפיצות, רפאל אספוזיטו, כדי שיכין עבורה את מיטב הפיצות שלו. אחת מבין הפיצות שהכין, פיצה על בסיס גבינת מוצרלה, בזיליקום ועגבניות, מצאה חן בעיניה במיוחד וכך קיבלה את השם "פיצה מרגריטה". ברבות השנים מתכון לפיצה הזו, הפך לאחד המבוקשים שיש.

שלושת המרכיבים העיקריים שלה – הגבינה הלבנה, הבזיליקום הירוק ורוטב העגבניות האדום, מסמלים את צבעי הדגל האיטלקי והם חוזרים על עצמם במנות איטלקיות רבות.

מתכון לפיצה הוא אחד מהמתכונים הכי מחופשים ופופולריים ברשת ולא בכדי, אחרי שתכינו את המתכונים פה ותבינו כמה קל להכין, תשכחו מהגרסה הקנויה.

סגור
תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

כל הזכויות שמורות לשטראוס 2018
powered by webstick
|
an לוגו של אוסום site
מדיניות פרטיות מפת האתר
שינוי גודל גופנים
ניגודיות