×
×
מלא חלבון
חציל עם טחינה

כמו פסטרמה רק טעים יותר! מערבבים 2 כפות חומוס עם 1/2 כפית פפריקה חריפה ו 2- כפות מטבוחה ומצפים 3 נתחי עוף בחומוס המטובל. אופים במשך 35 דקות וחותכים לפרוסות.

סנדוויץ טוניסאי

טאצ׳ים שאולי תאהבו

כריך סביח משודרג עם חציל פיקנטי, טחינה ועמבה
כריך סביח משודרג עם חציל פיקנטי, טחינה ועמבה

מורחים על לחם או בפיתה טחינה ומסדרים מעל פרוסות תפוח אדמה מבושל, פרוסות ביצה קשה והמון סלט חציל פיקנטי. מקשטים בעוד טחינה ומעט עמבה וזוללים מהר

כריך סביח טורקי
כריך סביח טורקי

חוצים ג'בטה לשניים ומורחים על צד אחד סלט טורקי. מפזרים פרוסות ביצה קשה, פרוסות חציל קלוי, פרוסות עגבניה וקישוא קלוי. על החצי השני מורחים טחינה וסוגרים

כריך סביח
כריך סביח

חוצים ג'בטה לשניים ומורחים על צד אחד מטבוחה. מפזרים פרוסות ביצה קשה, פרוסות חציל קלוי, פרוסות עגבניה וקישוא קלוי. על החצי השני מורחים חומוס וסוגרים

סנדוויץ טוניסאי או בשמו המקורי, הפריקסה, הוא לחמנייה מטוגנת במילוי של טונה משומרת בשמן זית ולימון, לימון כבוש, תפוח אדמה, ביצה קשה וממרח אריסה חריף.

בנוסף ניתן למצוא תוספות לסנדוויץ טוניסאי שתלויות באיזור מוצאו של מכין המנה. בין התוספות תמצאו פלפל חריף, צלפים, מלפפון חמוץ, זיתים, סלט גזר או דלעת חריף ומטבוחה קלאסית או חריפה.

הסוד בפריקסה טוב, או בשמו היותר פופולרי – סנדוויץ טוניסאי, הוא כזה שממלאים אותו גם בקצוות כך שהביס האחרון יכלול את טעמי המילוי ולא רק לחם.

כיום מעטים המקומות אשר מכינים סנדוויץ טוינסאי בלחמנייה מטוגנת אלא בבאגט רך וטרי.

המלצה שלנו: שדכו לסנדוויץ מטבוחה חריפה או קלאסית.

סגור
תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

כל הזכויות שמורות לשטראוס 2018
powered by webstick
|
an לוגו של אוסום site
מדיניות פרטיות מפת האתר
שינוי גודל גופנים
ניגודיות