

קציצות דגים
טאצ׳ים שאולי תאהבו

קציצות דגים הן דרך מצויינת לאפשר לילדים להתרגל לטעמי הדגים מאחר ולא רואים את הדג עצמו והקציצות מזכירות מאוד קציצות עוף שכולם אוהבים.
ניתן לטחון את פילה הדג בפולסים במעבד מזון, במטחנת בשר או לקצוץ ידנית – תלוי בדג איתו משתמשים אך יש להוסיף ברוב המקרים לחות ושומן לתערובת הדג. ניתן לעשות זאת על ידי הוספה של ירקות טחונים או מגורדים, ביצים, לחם מושרה ועוד.
הדגים אוהבים מגוון רחב של רטבים, אם זה רוטב עגבניות שיזכיר את טעמי החריימה או הדג המרוקאי או רוטב לימוני עשיר בירק ועשבי תיבול ואף מרקים צחים עם אטריות אורז או ביצים שיזכירו את המטבח האסייתי.
אנחנו ממליצים לשדך קציצות דגים לרוטב אדום שניתן להכין בקלות ממטבוחה קלאסית או חריפה.