×
×
מלא חלבון
חציל עם טחינה

כמו פסטרמה רק טעים יותר! מערבבים 2 כפות חומוס עם 1/2 כפית פפריקה חריפה ו 2- כפות מטבוחה ומצפים 3 נתחי עוף בחומוס המטובל. אופים במשך 35 דקות וחותכים לפרוסות.

קציצות דגים

טאצ׳ים שאולי תאהבו

כריך קציצות טונה וסלט מטבוחה
כריך קציצות טונה וסלט מטבוחה

מערבבים בקערה טונה מסוננת מ-3 קופסאות, בצל קצוץ, פטרוזיליה, 2 ביצים ופירורי לחם. מצפים בפירורי לחם ומטגנים להזהבה. מגישים בלחמנייה עם מטבוחה וכוסברה

קציצות דגים הן דרך מצויינת לאפשר לילדים להתרגל לטעמי הדגים מאחר ולא רואים את הדג עצמו והקציצות מזכירות מאוד קציצות עוף שכולם אוהבים.

ניתן לטחון את פילה הדג בפולסים במעבד מזון, במטחנת בשר או לקצוץ ידנית – תלוי בדג איתו משתמשים אך יש להוסיף ברוב המקרים לחות ושומן לתערובת הדג. ניתן לעשות זאת על ידי הוספה של ירקות טחונים או מגורדים, ביצים, לחם מושרה ועוד.

הדגים אוהבים מגוון רחב של רטבים, אם זה רוטב עגבניות שיזכיר את טעמי החריימה או הדג המרוקאי או רוטב לימוני עשיר בירק ועשבי תיבול ואף מרקים צחים עם אטריות אורז או ביצים שיזכירו את המטבח האסייתי.

אנחנו ממליצים לשדך קציצות דגים לרוטב אדום שניתן להכין בקלות ממטבוחה קלאסית או חריפה.

סגור
תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

כל הזכויות שמורות לשטראוס 2018
powered by webstick
|
an לוגו של אוסום site
מדיניות פרטיות מפת האתר
שינוי גודל גופנים
ניגודיות