×
×
מלא חלבון
חציל עם טחינה

כמו פסטרמה רק טעים יותר! מערבבים 2 כפות חומוס עם 1/2 כפית פפריקה חריפה ו 2- כפות מטבוחה ומצפים 3 נתחי עוף בחומוס המטובל. אופים במשך 35 דקות וחותכים לפרוסות.

שקשוקה

טאצ׳ים שאולי תאהבו

שקשוקה חציל פיקנטי
שקשוקה חציל פיקנטי

מטגנים בצל בשמן זית, מוסיפים 3-4 עגבניות קצוצות ומבשלים כ-10 דקות עד שהן מתרככות. מוסיפים כמה כפות של סלט חציל פיקנטי, שוברים כמה ביצים ומבשלים

שקשוקה ירוקה על חומוס
שקשוקה ירוקה על חומוס

מטגנים בצל, שום, צרור מנגולד קצוץ וחופן עלי תרד עד לריכוך. שוברים מעל 4 ביצים, מכסים ומבשלים 7 דקות. מניחים חומוס על צלחת, עושים גומות וממלאים בשקשוקה

שקשוקה פיקנטית עם תרד
שקשוקה פיקנטית עם תרד

שמים במחבת גדולה קופסת סלט מטבוחה ומוסיפים כוס עלי תרד קצוצים. מבשלים 2 דקות ומוסיפים 4 ביצים. מכסים ומבשלים כ-10 דקות. רק אל תשכחו לארגן לחם לטבילה

שקשוקה ירקות צלויים ותרד
שקשוקה ירקות צלויים ותרד

שמים במחבת גדולה קופסה סלט מטבוחה ומוסיפים כוס עלי תרד קצוצים. מבשלים 2 דקות ומוסיפים 4 ביצים. מכסים ומבשלים כ-10 דקות. רק אל תשכחו לארגן לחם לטבילה.

שקשוקה היא מאכל מהמטבח הצפון אפריקאי, העשוי מביצה המבושלת על אש קטנה עם עגבניות, בצל ופלפלים.

פירוש השם שקשוקה הוא "תערובת". השקשוקה הגיעה לישראל על ידי העולים מצפון אפריקה: ממרוקו, מתוניסיה, מאלג'יריה והפכה למאכל נפוץ בארוחות הבוקר או הערב.

כיום, הפכה השקשוקה לשם נרחב לכל מנה שבה ישנן ביצים ברוטב. ניתן למצוא גרסאות רבות כמו שקשוקה ירוקה, שקשוקה בלקנית, שקשוקה עם נקניקיות מרגז ושקשוקה עם מטבוחה שניתן להכין בצ'יק.

את השקשוקה נהוג לאכול עם לחם אותו טובלים בביצה וברוטב. לרוב, השקשוקה מוגשת במחבת שבו בושלה.

סגור
תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

תמונת מוצר

חומוס כפרי

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קונסקטורר אדיפיסינג אלית. סת אלמנקום ניסי נון ניבאה. דס איאקוליס וולופטה דיאם.

כל הזכויות שמורות לשטראוס 2018
powered by webstick
|
an לוגו של אוסום site
מדיניות פרטיות מפת האתר
שינוי גודל גופנים
ניגודיות